Кличко прокоментував ситуацію у столичній лікарні №6

Київська міська клінічна лікарня №6 продовжує лікувати пацієнтів, які вже лікуються тут, але нових не приймає

На коронавірус захворіло 15 медиків Київської міської клінічної лікарні №6. Це люди, які контактували з хворими на  COVID-19. Нині вони вдома на самоізоляції.

Однак медзаклад не припинив свою роботу, тут лікуються хворі, які прибули на лікування раніше. Але нових пацієнтів лікарня поки що не приймає.  Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко під час онлайн прес-брифінгу щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19).

Також Кличко повідомив, що загалом на самоізоляції у столиці перебуває 179 медиків різних медзакладів столиці, які захворіли на коронавірус. У стаціонарних відділеннях лікарень перебуває 19 медпрацівників  з COVID-19. Це  співробітники відділень, у яких лікуються люди з пневмонією. Захворіли медики,  які контактували з хворими, котрі  потрапили в лікарню з пневмонією, але потім у них було діагностовано коронавірус.

Кличко зазначив, що у всіх, хто потрапляє у медзаклади з пневмонією, беруть зразки для ПЛР-тестування на COVID-19.

Джерело

Next Post

Кличко розповів, коли завершиться навчальний рік

Чт Кві 16 , 2020
Зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться в будь-якому випадку, але терміни його проведення залежать від того, коли будуть зняті обмежувальні заходи. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ. – Ми працюємо в цьому питанні з Міністерством освіти. Наскільки мені відомо, через обмежувальні заходи,  в Україні підготували два сценарії […]
ЗНО

Можливо ви пропустили?