Помер екс-ректор Ірпінської податкової академії Петро Мельник

“Серце не витримало”. Помер екс-ректор Ірпінської податкової академії Петро Мельник.
У неділю, 16 грудня, на 62-му році життя помер засновник Ірпінської податкової академії, колишній народний депутат Петро Мельник. Про це в Facebook повідомив юрист Ігор Черезов, – пишуть ЗМІ.
“Сьогодні пішов з життя справжній українець, засновник Ірпінської податкової академії, тричі депутат Верховної Ради, істинний патріот, і просто чудова людина – Мельник Петро Володимирович. Серце не витримало … Він так мріяв про закінчення багаторічних судових позовів … Наші співчуття всім рідним і близьким “, – сказано в повідомленні.
Прокуратура звинувачувала Мельника в незаконному відчужені нерухомого майна Національної академії державної податкової служби, серед яких були: приміщення магазину і кафетерію загальною площею 496,7 кв. м в Ірпені; реабілітаційно-оздоровчий комплекс “Сосновий бір” (смт. Ворзель) комплекс будівель в Кам’янці-Подільському загальною площею 1,1 тис. кв. м і нежитлові будинки та господарсько-побутові будівлі в Сімферополі загальною площею 2,6 тис. кв. м.

Next Post

З'явилися фото банкноти часів Української народної республіки, яку перевипустить НБУ

Пн Гру 17 , 2018
У понеділок, 17 грудня, Національний банк України випустить сувенірну банкноту “Сто гривень”, яка відтворює дизайн української банкноти номінальною вартістю 100 гривень, введеної в обіг 17 жовтня 1918 року. Про це повідомляє прес-служба НБУ Випуск сувенірної банкноти присвятили 100-річчю подій Української революції 1917-1921 рр. і введення в обіг перших українських паперових грошей. […]
Национальный-банк-Украины, НБУ

Можливо ви пропустили?