Мер Києва показав, як буде підсвічуватися жираф перед зоопарком

Вже наступного року повинна відкритися друга вхідна група у столичний зоопарк з боку вулиці Зоологічної. А біля нового входу відвідувачів зустрічатиме підсвічена фігура 15-метрового жирафа. Незвичайне підсвічування вже встигли протестувати.

Тепер жираф переливається всіма кольорами веселки. Про це повідомили у прес-службі столичної мерії.

ідео із зоопарку, де нещодавно протестували нову підсвітку, опублікував на своїй сторінці у фейсбуці мер Києва Віталій Кличко. За його словами, світлове шоу на фігурі жирафа допомагають створити сучасні технології візуалізації. Промені звернені тільки на скульптуру, тому не будуть засліплювати світлом відвідувачів або автомобілістів поблизу.

«Ті, хто проїжджав або проходив повз столичний зоопарк в останні дні, напевно помітили, як увечері засяяв наш різнобарвний жираф. 15-метрову фігуру жирафа встановили на площі нової вхідної групи в зоопарк на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічній. До відкриття нового входу, яке планується на весну, встановимо ще й сучасну підсвітку жирафа. Тестували пару вечорів. Виглядає красиво », – поділився Кличко.

Джерело

1 thought on “Мер Києва показав, як буде підсвічуватися жираф перед зоопарком

  1. Да кому он сдался, ваш жираф?! Других проблем в городе нет, что ли. В Киеве разрушаются мосты, дороги, прорывает трубы, воздух грязный, за отопление платить надо бешеные суммы, отключают горячую воду по нескольку месяцев, бюджет разворовывают почти весь. За 5 лет не построили ни одной станции метро… Одним словом, кошмар. Для простого народа местная киевская «власть» — это глубоко враждебная, чужеродная раковая опухоль на теле города. Бал правят ЗЛОбудовныки, среди которых немало обычных кидал, которые собирают деньги якобы на строительство и вместо этого выводят в офшоры и покупают себе дорогие авто. Стараются выжать как можно больше денег здесь и сейчас, уродуя город и притесняя народ. Киевом управляют алчные, ненасытные и аморальные типы, которые в нормальной стране давно бы сидели.

Comments are closed.

Next Post

Вночі в Києві горів гуртожиток НАУ. Довелося евакуювати 350 осіб

Пн Гру 23 , 2019
Сьогодні, 23 грудня, вночі в Києві сталася в гуртожитку Національного авіаційного університету.  Як зазначили у відомстві, відбулося все приблизно в половину першого ночі в Солом’янському районі столиці по вул. Ніжинська, 29-Б на першому поверсі в побутовому приміщенні дев’ятиповерхового гуртожитку Національного авіаційного університету На місце відразу ж були викликані пожежні, які […]
пожежа, пожар, ДСНС

Можливо ви пропустили?