У Києві трагічно помер журналіст “Фокуса” Святослав Секун

Швидка не захотіла забирати в лікарню.
У суботу, 16 березня, в Києві помер журналіст видання “Фокус”, редактор стрічки новин Святослав Секун. Про це в Facebook повідомив його колега Євген Гордейчик.
“У нього були проблеми з печінкою і виразка. На цьому тижні підскочила температура до 40,5. Вночі з п’ятниці на суботу йому стало зовсім погано. Викликали швидку. Швидка не захотіла забирати його в лікарню, вкололи щось і сунули мамі папірець – мовляв, підпишіть що ми приїхали і зробили укол. Мама підписала. Потім з’ясувалося, що це була відмова від госпіталізації “, – розповів він.
Секунова забрали в лікарню тільки сьогодні вранці.
“Він уже був без свідомості і його помістили в реанімацію з підозрою на внутрішню кровотечу. Але навіть не зробили УЗД – на вихідних у столичній лікарні немає лікаря з УЗД. Через пару годин Святослав помер від внутрішньої кровотечі”, – додав Гордейчик.

 

Джерело: Інформатор

Next Post

На статуї «Батьківщина-матір» відкрили оглядовий майданчик

Нд Бер 17 , 2019
У Києві на монументі «Батьківщина-мати» відкрили оглядовий майданчик «Екстрим». Про це повідомляють у Національному музеї історії України у Другій світовій війни. Майданчик розташований на висоті 91 метру, піднятись на нього можна лише повнолітнім та за хорошої погоди: від + 5 до +30°С, без опадів та сильних поривів вітру. Працює оглядовий майданчик щодня з […]

Можливо ви пропустили?