У тілі 10 куль: поблизу Києва невідомі познущалися з бездомного собаки

У селі Зазим’я Броварського району невідомі скалічили безпритульного пса: у тварину випустили 10 куль. Про інцидент повідомили рятувальники Kyiv Animal Rescue Group на сторінці у Facebook.

Про пораненого пса рятувальникам повідомили селяни. За їх словами, собаку хтось скалічив ще 22 грудня. Але останні чотири дні він не може звестися на лапи. Люди навіть просили приспати тварину, аби вона не страждала. Деякі почали шукати в селі мисливця, аби той пристрелив пораненого пса.

У Зазим’я вирушив екіпаж. Постраждалу тварину знайшли на тому ж місці, яке вказали люди. Собаку назвали Заза й терміново шпиталізували до ветклініки столиці.

Рентген показав понад 10 куль в тілі пса.

не

Одна  застрягла в хребті, інші пошкодили внутрішні органи, ще одна потрапила в лапу.

Стан критично важкий, задні лапи паралізовані. МРТ зробити не можна, тому що кулі в тілі не дають змоги провести цю процедуру. За життя тварини зараз борються лікарі.

Next Post

У Києві двоє чоловіків місяць жили з трупом друга

Вт Гру 29 , 2020
У житловому будинку на київських Дорогожичах виявили два трупи. Про це повідомляється на сторінці порталу dtp.kiev.ua в соцмережі Facebook. За однією версією, тіла були знайдені в квартирі, а по інший – в підвалі житлового будинку. “Два трупи в Києві на Дорогожичах: витягли з однієї з квартир, потім сказали, що з […]
поліція

Можливо ви пропустили?