На півночі України ще більше мінують кордон

Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, під час робочої поїздки по Північній операційній зоні, ознайомився з ходом інженерного обладнання та мінування найбільш загрозливих ділянок прикордонних з агресором районів.

Про це повідомляє пресслужба Командування Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Ми працюємо над збільшенням мінно-вибухових загороджень на всій протяжності державного кордону в Північній операційній зоні. Нам немає різниці, чи це державний кордон з республікою Білорусь, чи з Російською Федерацією – це наші вороги. Тож кордон мінуємо щільно, скрізь, де є загроза нападу противника“, – розповів Наєв.

Він наголосив, що на визначеній ділянці зараз проходять заходи щодо підвищення щільності мінно-вибухових загороджень, з метою зробити державний кордон України непрохідним для ворожих сил.

Генерал-лейтенант Наєв зазначив, що кожне мінно-вибухове загородження, кожне мінне поле обов’язково має прикриватися загальновійськовим підрозділом для того, щоб військовослужбовці вогнем своєї зброї та озброєння не дозволяли саперним підрозділам ворога робити спроби розмінування. Відповідно, мінні поля оберігають наші підрозділи від наступальних дій ворога. Так працює військова наука.

“Разом з військовими адміністраціями ми вживаємо заходів щодо підвищення рівня охорони державного кордону. Місцеві органи влади виділяють кошти та обладнання для посилення моніторингу обстановки на загрозливих ділянках. Це сучасні відеокамери, автоматизовані комплекси спостереження та відповідні технічні пристрої, які підвищують непрохідність державного кордону. Також військові адміністрації активно залучаються до забезпечення спорудження оборонних траншей та окопів”, – наголосив генерал-лейтенант Наєв.

Мінування Мінування ЗСУ Мінування Мінування Мінування

Next Post

Топ 5 стайлерів 2023 року

Пт Жов 27 , 2023
Стайлер — багатофункціональний пристрій для укладки волосся. Завдяки різноманітним насадкам можна досягти ефекту, як із салону. Тому ця техніка зараз дуже популярна в жінок. Відчуваючи попит на свою продукцію, виробники намагаються весь час створити щось нове. Тому асортимент дуже великий, і в ньому важко зорієнтуватись. Щоб легше було вибрати, пропонуємо […]
Стайлери

Можливо ви пропустили?