П’яний водій авто з російськими номерами заснув за кермом і заблокував перехрестя в центрі Києва

У Києві на перетині вулиць Садова та Інституцька сталася незвичайна ДТП.

За словами очевидців, автомобіль Mercedes GLE AMG (ціна авто варіюється від 70 до 120 тисяч доларів США в залежності від року і комплектації, – ред.) З російськими номерами при повороті на вулицю Інституцькій з вулиці Садової просто зупинився посередині перехрестя. Всередині на водійському кріслі сидів чоловік без ознак життя, поруч з ним – відкрита пляшка з елітної горілкою, на дзеркалі заднього виду – жіночі труси.

У столичну поліцію надійшов виклик, що на перехресті в машині лежить чоловік без ознак життя.

Приїхала на місце поліція не могла достукатися до водія, який фактично заблокував перехрестя в центрі столиці. Як видно на відео, поліцейські вибили вікно з боку переднього пасажирського сидіння з великими труднощами, так модель авто передбачає подвійне скло.

https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/2396709020547853/

 

Водія з явними ознаками алкогольного сп’яніння передали екіпажу “швидкої”.

Як повідомив кореспондент Інформатора, на місці ДТП працюють кінологічна служба Нацгвардії, “Швидка допомога” і кілька патрулів поліції.

На місце подій також прибуло керівництво Національної поліції.

 

 

Фото – Роман Петушков

Next Post

До уваги водіїв! Інформація про заборону та обмеження руху транспорту у зв’язку з відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Вт Сер 20 , 2019
Під час святкування Дня Державного Прапора України та 28-ої річниці Незалежності України розпорядженням КМДА № 1467 передбачено зміни до організації дорожнього руху. Зокрема, передбачено заборону рух транспорту: 23 серпня з 07:00 до закінчення заходів – на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної) під час церемонії урочистого підняття Державного Прапора України біля адміністративної будівлі […]

Можливо ви пропустили?