Тільки для жінок і дітей: у Києві з’явилася нова служба таксі

У Києві запрацювала нова служба таксі для жінок і дітей Pink Taxi. Автомобілі обладнані дитячими автокрісла, а за кермом – тільки водійки. Про це повідомило видання «Хмарочос».

Повідомляється, що в автомобілях нової служби таксі є спеціальні дитячі крісла. У жовтні 2019 року Верховна Рада України ввела штрафи за перевезення дитини до 12 років без такого автокрісла, в зв’язку з чим багато служб таксі почали відмовляти пасажирам у перевезенні дітей.

Всі водії служби – жінки. Компанія також запустила послугу автоняня – водійка повинна забезпечити супровід дитини в школу, дитсадок або гурток.

Міжнародну організацію Pink Taxi Ltd. заснували в 2018 році у Великобританії. Компанія надає сервіс таксі виключно для жінок – таким чином, служба намагається убезпечити пасажирок від домагань.

Next Post

Командиру 8-го батальйону УДА потрібна допомога в боротьбі з онкологічним захворюванням

Вт Січ 21 , 2020
Командиру 8-го батальйону УДА потрібна допомога в боротьбі з онкологічним захворюванням У Андрія (Червня) Гаргерта діагностували рак шлунка. Бійці батальйону «Аратта» Української добровольчої армії просять допомогти їх командиру Андрію (червня) Гаргерту, у якого діагностували рак шлунка. Про це повідомляється на сторінці батальйону в Facebook. За словами бійців, на даний момент […]

Можливо ви пропустили?