Топ 5 стайлерів 2023 року

Стайлер — багатофункціональний пристрій для укладки волосся. Завдяки різноманітним насадкам можна досягти ефекту, як із салону. Тому ця техніка зараз дуже популярна в жінок. Відчуваючи попит на свою продукцію, виробники намагаються весь час створити щось нове. Тому асортимент дуже великий, і в ньому важко зорієнтуватись. Щоб легше було вибрати, пропонуємо переглянути деякі популярні зараз моделі.

Dyson Airwrap Complete

Багатофункціональний фен-стайлер із різними насадками в кількості 8 штук. Він укомплектований спеціальним кейсом, у якому для кожної деталі передбачене своє місце. Цей виріб дійсно потужний, на 1,3 кВт. Нагрівається за лічені хвилини. Це найкращий результат серед тих, які мають стайлери в ALLO. Для дбайливого процесу створення зачіски передбачена функція циркуляції холодного повітря.

Rowenta Ultimate Experience SF8230F0

Разом із вбудованим гребінцем повторює рухи майстра, що робить зачіску. Результат — ідеально вирівняні пасма, наче після салону. Рівні гладенькі пластини запобігають пошкодженню волосся. Заокруглений корпус сприяє створенню об’єму під час укладання.

Philips BHS830/00

Революційний пристрій із технологією SenseiQ. Вбудований сенсор контролює температуру волосся, щоб запобігти перегріву. На підставі зібраних даних корегує режим для дбайливого процесу укладки. Завдяки цьому відбувається збереження природної вологи та здорового зовнішнього вигляду шевелюри. Великий отвір, на всю довжину щипців, для вивільнення іонів забезпечує рівномірний їхній розподіл.

Rowenta CF4231F0

Мультифункціональний бюджетний пристрій, який завдяки безлічі насадок поєднав у собі відразу декілька виробів: випрямляч, бігуді, щипці, фен. На додачу має в комплекті салонні затискачі, шпильки та рукавичку. Усе це вміщується в компактному кейсі. Керамічна робоча поверхня мультистайлера забезпечує гладеньке волосся. Оптимально підібрана температура нагріву дарує швидкий результат укладання та надійну фіксацію. Для збереження шевелюри передбачена система охолодження.

Remington S6606 The Curl & Straight

Оригінальний прилад із фігурними пластинами. Завдяки цьому сформувати бездоганний образ з укладкою мрії можна за лічені хвилини. Немає значення, що створювати: легкі локони чи ідеально прямі пасма — з приладом можливо все. Стайлер дуже простий у використанні. Не потрібно додаткових знань чи вмінь, усе можна зробити самому:

  1. П’ять температурних режимів дають змогу підлаштувати виріб під будь-який тип волосся.
  2. Навіть ослаблені пасма можна дбайливо оброблювати щодня.
  3. Для густої шевелюри передбачена програма TurboBoost.
  4. Є функція пам’яті, яка дає змогу відновити раніше застосовані налаштування.

Наведений перелік — лише помічник для швидкого орієнтування в моделях. Кожен має вибрати стайлер відповідно до своїх уподобань. Не забути врахувати й структуру волосся.

Next Post

Коензимні та амінокислотні комплекси: коли та кому потрібні

Пт Жов 27 , 2023
Розумові та фізичні перенавантаження, зниження працездатності, затримки фізичного чи розумового розвитку у дітей – все це може бути спричинене нестачею корисних вітамінів та мікроелементів у організмі. Для покращення стану пацієнта лікарі призначають різноманітні вітамінні комплекси. До комбінованих препаратів відноситься і Кардонат, який містить у собі всі життєво необхідні елементи та […]
Коензимні та амінокислотні комплекси

Можливо ви пропустили?