В одній з київських шкіл зірвало дах через негоду перед початком навчального року

Гімназія 179

У Київській гімназії №179, що у Голосіївському районі, учні 5-11 класів розпочнуть навчальний рік дистанційно через пошкодження будівлі внаслідок негоди, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

“У 179-й гімназії Голосіївського району учні початкових класів у повному складі розпочнуть навчальний рік за партами, а от учням 5-11 класів доведеться на якийсь час перейти на дистанційну форму навчання. Тут під час негоди на поверсі, який добудовували, зірвало тимчасовий дах, а приміщення було затоплено”, – розповіла директор Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян.

Вона зазначила, що ремонт вже розпочато.

“Будівельники постараються якомога швидше привести приміщення в порядок, щоб повернути учнів в класи”, – додала Фіданян.

Загалом унаслідок негоди в Києві постраждали сім освітніх закладів. Міські служби вже повністю ліквідували наслідки в шести з них.

Next Post

У Києві власник 5-кімнатного житла зробив з нього 7 "смарт-квартир"

Ср Вер 1 , 2021
У Києві власник житла площею 130 квадратних метрів (5 кімнат) вирішив влаштувати бізнес і зробив з нього сім смарт-квартир.  Дворівнева квартира на дев’ятому поверсі площею 130 квадратних метрів розташована в багатоповерховому ЖК на вулиці Данченка 28б. Власник вирішив зробити з неї 7 маленьких квартир і навіть виставив їх на продаж. […]
Данченко 28б.

Можливо ви пропустили?