Жінка поїхала на заробітки, а собаку лишила у парку із запискою

пес

Переляканого та змерзлого собаку знайшли кияни у парку на Дорогожичах. Пес спочатку не підпускав до себе, напевно думав, що не можна йти з місця, де його залишила господиня, адже вона може повернутися.

Відповідний допис зі словами про допомогу оприлюднила Марина Ляпіна.

Саме вона розказала, що собаку знайшли у парку, прив’язаним до лавки. Поруч з ним лежали його іграшки і записка: «Джек хороший квартирний сторож. Я одинока і їду в Польщу на заробітки тому мушу його залишити».

За словами киянки, коли Джека  відв’язали, він щосили рвався у бік будинку, де жив раніше,  але потім   втомився.

Наразі песика забрали до клініки, потім йому загрожує притулок. Киянка просить відгукнутися тих людей, які можуть взяти тварину на перетримку, або ж додому. Адже на думку рятівниці,  після такої зради  абсолютно домашній пес може загинути у притулку.

Next Post

На проспекті Науки замість Леніна - синій квадрат

Ср Гру 8 , 2021
Обличчя комуністичного діяча Володимира Леніна замалювали на стіні будинку по проспекту Науки, 54. Про це повідомив міський дігер, екскурсовод Кирило Степанець. “Володьку зафарбували. “Скільки років живу на світі, не бачив такого”, – написав екскурсовод у дописі під фото. За словами киянина,  зображення комуністичного діяча та вождя революції Володимира Леніна було […]
Ленін

Можливо ви пропустили?