Одразу три київські траси увійшли до антирейтингу найбільш аварійних доріг України

Киев чоп

Траса M-05 Київ – Одеса увійшла до десятки найнебезпечніших в Україні за кількістю аварій.

Рейтинг ТОП-15 аварійних доріг України слало видання «Слово і Діло».

небезпечні дороги

Так, на Одеській трасі від початку року сталася 231 аварія, в яких загинула 71 людина. Травми отримали 306 людей. Водіям радять бути найбільш обережними у Київській області в селах Гатне та Кривець. Але ця траса лише третя у списку столичних автошляхів, як є небезпечними.

Друга за аварійністю по Україні і по Київській області є дорога M-03 Київ – Харків – Довжанський. Тут з початку 2020 року сталось 330 ДТП і загинули 86 людей. Зазнали травм 424 водія та пасажира.

Але найбільш аварійною стала траса M-06 Київ – Чоп, де від початку року тут зафіксовано 469 автопригод, в яких загинула 121 людина, 594 дістали травми. У Київській області найбільш небезпечна ділянка – поблизу села Мила.

Раніше ми повідомляли, що російський суд заочно заарештував і оголосив у розшук Віталія Марківа.

Next Post

У Києві чоловік потрапив під колеса вантажівки, він переходив дорогу в невстановленому місці (ФОТО 18+)

Пт Гру 11 , 2020
У Голосіївському районі столиці на вулиці Васильківська, вантажівка MAN збила 50-річного пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. За словами поліцейських, водій вантажівки “тягнувся” в заторі, саме в цей момент горе-пішохід вирішив перебігти дорогу та потрапив під колеса MANa. Водій фури навіть не помітив чоловіка і протягнув його близько ста […]
ДТП

Можливо ви пропустили?