Комендантська година у Києві: з 1 вересня у місті введуть нові перепустки

У Києві змінять перепустки для пересування під час комендантської години. Новий формат документів буде запроваджено вже з 1 вересня.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Комендантська година

Рішення викликане частою підробкою перепусток та порушенням порядку пересування під час дії комендантської години, тому нові перепустки матимуть складнішу систему захисту.

“Ми створили систему, щоб перепустками на транспортні засоби користувалися лише особи, які належать до підрозділів сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади”, – заявив комендант міста Києва, генерал-майор Віктор Плахтій.

Жителям та гостям столиці чиновник порадив дотримуватися правил комендантської години та режиму світломаскування, які поширюються у засобах масової інформації.

Next Post

Пенсія учасникам бойових дій: яку надбавку сплачують

Чт Сер 25 , 2022
Учасникам бойових дій в Україні виплачують надбавку до пенсії, а також вони мають право достроково вийти на заслужений відпочинок. Про це розповідає social.com.ua. Учасникам бойових дій до пенсії встановлюється доплата у розмірі 25% прожиткового мінімуму. Станом на 1 липня така надбавка становить 506,75 грн. Також існує ще цільова грошова допомога […]
Пенсія учасникам бойових дій

Можливо ви пропустили?