Золоті сережки це особистість та індивідуальність

Прикраси це можливість проявити свою індивідуальність навіть в умовах сурового дресс-коду. Ця невелика деталь може привернути увагу до потрібних деталей, розставити акценти, стати родзинкою образу. Тим паче, що в 2019 році тренди дозволяють втілити в життя будь-яку модну фантазію.

Прикраси це можливість проявити свою індивідуальність навіть в умовах сурового дресс-коду. Ця невелика деталь може привернути увагу до потрібних деталей, розставити акценти, стати родзинкою образу. Тим паче, що в 2019 році тренди дозволяють втілити в життя будь-яку модну фантазію.

Як і завжди, актуальною лишається класика. Делікатні, акуратні, проте коштовні золоті сережки це частина базового ювелірного гардеробу. Так званий must have. Вони універсальні. Велика кількість неймовірних прикрас представлена у магазині за посиланням https://oniks.ua/ua/categories/earrings. Компанія «Онікс» пропонує своїм клієнткам золоті сережки, які стануть улюбленими. Мінімалістичні прикраси, що лише підкреслюють, натякають, не втрачають своїх позицій.

Проте не потрібно боятись цікавих, масивних прикрас. В цьому сезоні не лише можна, але й потрібно бути сміливою. Великі сережки геометричних форм зможуть зробити незабутнім будь-який консервативний, буденний одяг.

Якщо ви полюбляєте цікаві прикраси, то неодмінно стикались з ситуацією, коли потрібно обрати одну  пару з декількох. І знаєте, як важко іноді зробити вибір. Тепер можна не обирати, а поєднувати. Асиметрія панує на світових подіумах. Поєднувати можна сережки різного розміру т а довжини.

Одним із трендів залишається блиск: дорогоцінне та штучне каміння, метал, стрази – цього літа можна сяяти. Компанія «Онікс» у новій колекції має великий вибір блискучих прикрас. Причому, не потрібно обмежувати себе лише невеликими сережками. Великі, яскраві, в дечому навіть химерні прикраси теж в тренді.

Невеликі прикраси оригінальної форми завоювали подіуми. Сережки, у формі птахів стануть делікатним, проте незабутнім доповненням образу. Однак не потрібно обмежуватись лише пернатими. Форма може бути будь-якою: серця, крила, рослини, тварини. Заявити світові про свої вподобання стало ще простіше.

І нарешті, популярність не втрачають прикраси із оригінальних матеріалів. Не варто обмежуватись лише благородними металами та дорогоцінним камінням. Сережки із пластику, із використанням емалі, ланцюжків, навіть ниток – у сезоні 2019-2020 можливо все.

Отже, головним трендом цього року є свобода творчості та панування індивідуальності. Варто забути про заборони, правила та дозволити собі трохи побешкетувати. Оригінальні сережки, незвичні поєднання, чи перевірена часом класика – щодня можна обирати щось інше. Головне – почуватись

 

Next Post

Wizz Air збільшить кількість рейсів із Києва в Таллінн

Чт Чер 6 , 2019
Wizz Air з 18 липня збільшить частоту польотів на маршруті Київ-Таллінн з чотирьох до п’яти рейсів на тиждень. Додаткові польоти будуть виконуватися щочетверга до 24 жовтня включно, після чого частота повернеться до нинішнього рівня чотири рейси на тиждень. Зараз Wizz Air виконує рейси щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці та щонеділі, – передає УНІАН. На […]
Аэропорт Борисполь

Можливо ви пропустили?