Педофіл, який напав на дівчинку у ліфті, виявився заступником директора школи

поліція

Правоохоронці повідомили про підозру заступнику директора з господарської роботи в одній зі шкіл Києва, який може бути причетний до скоєння розпусних дій відносно 10-річної дівчинки.

Як повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури, злочинець помітив дівчинку 3 березня близько 14:40 на вулиці Райдужна. Зловмисник помітив дитину, коли вона поверталася додому та простежив за нею до під’їзду.

“Зайшовши до під’їзду будинку, чоловік, 1989 року народження, силою штовхнув малолітню до ліфтової кабіни та скоїв розпусні дії. Коли ліфт зупинився, він втік по сходах”, – розповіли в прокуратурі.

Це житель селища Гатне Київської області. Його затримали – він уже зізнався у скоєному та знаходиться в СІЗО. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Next Post

Кличко розповів коли і якою вакциною буде робити щеплення від коронавірусу

Пт Бер 5 , 2021
Мер Києва погодився вакцинуватися публічно – в телеефірі Київський міський голова Віталій Кличко буде вакцинуватися від коронавірусу препаратом, який закупить безпосередньо місто. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24», відповідаючи на запитання, чи буде він вакцинуватися CoviShield, щоб показати приклад жителям столиці. «Що стосується мене, я перехворів на […]
Кличко

Можливо ви пропустили?