Російського пропагандиста Дмитра Кисельова внесли до чорного списку

Кисельов

Російського пропагандиста та телеведучого Дмитра Кисельова внесли до переліку осіб, які загрожують національній безпеці України.

Про це повідомили у Міністерстві культури та інформаційної політики України.

У повідомленні зазначили, що наказ створили на підставі рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

До слова, особі, яка внесена до цього списку, заборонено виступати в Україні, а українські телерадіокомпанії не транслюватимуть контент із нею. Також це буде однією із причин, через яку прикордонники можуть взагалі не впустити людину на територію України.

Нагадаємо, Дмитро Кисельов — російський журналіст, заступник генерального директора Всеросійської державної ТРК, генеральний директор російського державного міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня», автор і ведучий інформаційної передачі «Вести недели».

Next Post

На всіх в’їздах та виїздах з Києва встановили камери спостереження

Сб Лют 19 , 2022
У Києві виїзди та в’їзди до міста на 100% обладнані камерами. Загалом по транспортному периметру міста встановлено 256 камер. Про це повідомив у Facebook керівник цифрової трансформації Києва (CDTO) та заступник голови КМДА Петро Оленич. “Насамперед, це наша з вами безпека. Ніякого масового виїзду зі столиці не зафіксовано, коливання у межах норми”, […]
пдр

Можливо ви пропустили?