У Києві побили і пограбували журналіста Андрія Куликова

Андрій Куликов

У Києві на проспекті Перемоги побили і пограбували теле- і радіоведучого, співзасновника «Громадського радіо» Андрія Куликова. 

Як повідомила київська поліція увечері у понеділок, 10 січня, поліції, двоє чоловіків підійшли до потерпілого і попросили цигарку. Отримавши відмову, вони його побили, відібрали 3000 грн, банківську картку та мобільний телефон.

Співробітники карного розшуку та бійці полку поліції особливого призначення №1 впродовж кількох годин встановили місцезнаходження двох грабіжників та виявили їх у одному з хостелів.

Грабіжниками виявилися раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області та 23-річний мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку. Їм загрожує до шести років тюремного ув’язнення. Правоохоронці перевіряють причетність ще двох осіб до пограбування.

У телеграм каналі Київ Оперативний згодом повідомили, що жертвою грабіжників став відомий журналіст Андрій Куликов

Раніше ми повідомляли, що поліція затримала зловмисників, які викрали бізнесмена 

 

 

Next Post

У Києві затримали чоловіка, який обстріляв гуртожиток

Вт Січ 11 , 2022
У столиці поліція затримала чоловіка, який зі своєї квартири обстріляв вікна гуртожитку на вулиці Красилівській. У киянина вилучили пневматичну гвинтівку та набої. Постраждалих немає, лише пошкоджені вікна будівлі. Про стрілянину у гуртожитку правоохоронцям повідомила консьєрж. Слідчі одразу прибули на місце злочину та оперативно встановили, звідки вели вогонь та особу зловмисника. Підозрюваний – […]
стрілянина

Можливо ви пропустили?