Тварини, які брали участь в акції під КМДА, будуть передані у Київський зоопарк

тварини

Поліція вилучила овець в учасників акції біля мерії та склала протокол через жорстоке поводження з тваринами.

Про це повідомили в зоозахисній організації UAnimals.

Коли креатив пробиває дно… Цим жорстоким “креативом”, мітингувальники хотіли показати, що людей у маршрутках перевозять наче худобу, але показали, що мислення деяких людей не далеко пішло від первісної людини”, – пишуть зоозахисники.

Вони наголосили, що тварини не декор для фото, відео чи акцій, і якою б важливою не була тема мітингу чи акції, це не дозволяє знущатися з тварин, адже таким чином організатори нівелюють цінність свого повідомлення й буквально падають нижче плінтуса.

За словами активістів, на мітингувальників склали протокол через жорстоке поводження з тваринами.

Зоозахисники також уточнили, що тварин забрали на тимчасову перетримку до Київського зоопарку, де їх оглянуть і забезпечать харчуванням та, за потреби, лікуванням.

Next Post

У Києві на території школи знищили скульптури відомого українського художника

Ср Гру 1 , 2021
Дві скульптури художника Володимира Федька, які стояли на подвір’ї школи №3 На Виноградарі за адресою Проспект Правди 84, були демонтовані. Їх руйнували спецтехнікою на очах у учнів. Одна скульптура за іронією долі називалася «Освіта», інша – «Всесвіт космічний». Роботи Володимира Федька знайомі кожному киянину, адже саме його мозаїки прикрашають станцію […]
скульптури

Можливо ви пропустили?