Михайло Шуфутинський, який виступав в Криму, планує дати концерт у Києві

Шуфутинський

Російський шансоньє Михайло Шуфутинський має намір навесні цього року дати концерт у столиці України попри те, що його ім’я з 2017 року розміщено на сайті “Миротворець”

Шуфутинський неодноразово відвідував тимчасово окупований Росією Крим та вважається в Україні особою, яка загрожує національній безпеці.

Згідно з публікацією мережі квиткових центрів Concert.ua, концерт Шуфутинського запланований на 8 березня. Сам артист записав відеозвернення до киян, а якому заявив, що “скоро приїде та заспіває улюблені пісні”. Завершив він звернення фразою: “Люблю вас”.

Раніше Шуфутинський заявляв, що не вважає свої візити туди неприпустимими, оскільки виступатиме всюди, де на нього чекають шанувальники, незалежно від того – захоплена ця територія чи ні. Також музикант розповідав, що у його роді є українська кров, тому він має повне право відвідувати окупований Крим з концертами. Коли він потрапив до “Миротворця”, то заявив, що зовсім не був засмучений і “це нічого не значить”. Тому що до цього він давав концерти у Вірменії, Грузії та багатьох інших країнах, які перебувають у напружених відносинах з Росією.

Next Post

У Києві жінка впала з 9 поверху

Вт Лис 23 , 2021
У вівторок, 23 листопада, у Дарницькому районі Києва з вікна 9-го поверху випала жінка. Правоохоронці встановлюють, чи це було нещасним випадком. Про це повідомляє dtp.kiev.ua Трагедія сталася на вул. Олени Пчілки, 8. За словами очевидців, із вікна житлової багатоповерхівки випала жінка, яка загинула одразу. На місце викликали слідчо-оперативну для з’ясування обставин смерті. […]
жінка випала

Можливо ви пропустили?