У Києві відкрили Меморіал пам’яті загиблим на Донбасі киянам

Меморіал

У День пам’яті захисників України в Києві на розі вулиці Грушевського та Петрівської алеї відкрили Меморіал пам’яті киянам, які загинули під час Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил на Донбасі, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

“Сьогодні, в День пам’яті захисників України, ми відкрили Меморіал пам’яті загиблим киянам-учасникам АТО/ООС. Побудували його на розі вулиці Грушевського та Петрівської алеї. Наш спільний обов’язок – віддати шану та увіковічнити пам’ять про наших полеглих героїв. Тих, хто поклав життя за свободу та незалежність України”, – написав Кличко у Facebook у неділю.

Він уточнив, що участь в АТО та ООС на Донбасі брали 32 тис. жителів столиці, з яких близько 400 віддали своє життя за Україну.

Next Post

Навчання в Києві з 1 вересня: як працюватимуть школи та що можуть заборонити

Нд Сер 29 , 2021
Які карантинні обмеження вводять для учнів з першого вересня та як будуть працювати школи столиці України. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Києва. Там буде заборонено: відвідувати школу та проводити там масові заходи (вистави, свята, концерти), якщо у навчальному закладі немає більше 20% вакцинованих працівників; відвідувати шкільні заняття, якщо на самоізоляції […]
школа

Можливо ви пропустили?