На Київщині озброєний гвинтівкою іноземець зачинився у квартирі з 2-річною дитиною

КОРД

Громадянин Франції через сварку з дружиною зачинився у квартирі з дворічною дитиною, а силовикам, які прибули на виклик, погрожував гвинтівкою.

Інцидент стався ввечері 23 січня в селі Святопетрівське Бучанського району, повідомила Поліція Київщини.

31-річний громадянин Франції посварився з дружиною, виставив жінку та 4-річну дитину на мороз, після чого зачинився у будинку разом із 2-річною донькою. Жінка намагалась залагодити конфлікт, однак чоловік продовжував агресивно висловлюватись в її бік та не пускав до помешкання. Зрештою жінка викликала поліцію. Правоохоронці разом із жінкою зайшли на подвір’я домоволодіння та постукали у двері. Чоловік почав погрожувати поліцейським застосуванням гвинтівки, після чого знову зачинився у помешканні“, – йдеться у повідомленні.

Для затримання агресивного іноземця була розпочата спецоперація за участі бійців спецпідрозділу КОРД.

Дитину повернули матері, а чоловіка затримали… За місцем проживання правопорушника правоохоронці вилучили гвинтівку, 14 газових балонів до неї, а також 2 арбалети“, – додали в обласному главку поліції.

Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до 15 або навіть довічне позбавлення волі.

Раніше ми повідомляли, що у Києві буде збудовано нову залізничну платформу

Next Post

У Києві за тиждень запустили 5 нових автобусних маршрутів (ПЕРЕЛІК)

Пн Січ 24 , 2022
Минулого тижня у столиці запустили 5 нових автобусних маршрутів: № 22, 36, 50, 57 та 105. Оплатити проїзд у них можна винятково електронним квитком (електронна картка, QR-код, картка киянина, учнівський електронний квиток). Контроль за оплатою проїзду здійснюють контролери пасажирського транспорту КП “Київпастранс”. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. Три […]
Автобус

Можливо ви пропустили?