У Києві зафіксовано різкий спалах грипу

Найбільша кількість хворих – школярі та діти дошкільного віку

За минулий тиждень на грип та ГРВІ у Києві захворіло 9 176 осіб – різкий спалах епідемії припав, як і зазвичай, на другу половину січня.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник. За словами чиновника, порівняно з минулим тижнем кількість захворілих збільшилась на 35,2 %, що свідчить про спалах епідемії у столиці.

Найбільше страждають діти: серед підхопили віруси – 5 349 осіб. Значну частину хворих складають школярі: 2 116 дітей.

До лікарень столиці за минулий тиждень госпіталізовано 141 людини, з яких 115 дітей.

При цьому у Кличка запевнили, що показник захворюваності нижче епідпорогу на 59,5%, тому спалах грипу потрібно вважати сезонним явищем, при появі перших симптомів звертатися до лікаря та не панікувати.

Джерело

1 thought on “У Києві зафіксовано різкий спалах грипу

  1. У січні кияни можуть безкоштовно обстежитись на пересувному флюорографі:

    kyivcity.gov.ua/news/u_sichni_kiyani_traditsiyno_zmozhut_bezkoshtovno_obstezhitis_na_peresuvnomu_flyuorografi_spisok_adres/

Comments are closed.

Next Post

Так званим "кроликам" скасували концерт у Броварах, щоб не розпалювати конфлікт

Вт Січ 21 , 2020
Виступ російсько-українського гумористичного дуету Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка «Кролики» скасували в Броварах і ще в кількох містах України. Гурт, який звинувачують в українофобії та участі в ефірах пропагандистських російських телеканалів, запланував турне Україною в лютому 2020 року. Про це відомо з різних джерел. Зокрема, концерт «Кроликів» у Броварах анонсували […]

Можливо ви пропустили?