У Київській області 2-річний малюк без одягу бродив вулицями міста, поки його мати була в кафе

поліція

У Київській області, в місті Біла Церква по вулицях бродив роздягнений 2-річний хлопчик. Про це у вівторок, 21 вересня, повідомляє НПУ, Київської області.

Як розповіли правоохоронці, малюка помітили в одному з дворів багатоквартирного будинку. Очевидці викликали поліцію. На місце події прибули правоохоронці та закутали дитини в теплий одяг.

З’ясувалося, що мати хлопчика, закрила дитину одну в квартирі і пішла на зустріч з подругами в кафе. Дитина прокинувся і побачивши, що він в квартирі один, самостійно відкрив двері і відправився на вулицю шукати матір, де його і помітили перехожі. При цьому дитина була босою і з соскою в роті.

Правоохоронці розшукали матір хлопчика. Ювенальні поліцейські склали на неї протокол за ч.1 ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Працівники ювенальної превенції вилучили дитини у матері і відправили хлопчика в дитячу лікарню. Його обстежують лікарі. Відомо, що у хлопчика вже з’явилися ознаки простудного захворювання.

Next Post

Замах на Шефіра, поранений водій

Ср Вер 22 , 2021
На Сергія Шефіра, першого помічника президента України, скоєно замах. За даними джерел “Української правди”, його автомобіль обстріляли біля села Лісники, яке розташоване на південній околиці Києва. Водій політика отримав вогнепальні поранення, але сам Шефір начебто не постраждав. Правоохоронці ввели спецоперацію “Сирена”. Новина доповнюється… Post Views: 727
Шефір

Можливо ви пропустили?