Квартирних крадіїв затримали на столичному Печерську

Зловмисників затримали під час спроби втечі з місця злочину.

Зловмисники зламали замки вхідних дверей помешкання, забрали цінні речі і спробували втекти на автомобілі, – повідомляє Нацполіця.

Група квартирників, яку затримали ввечері, відрізняється від своїх «колег» особливою нахабністю: чоловіки скоїли злочин близько 18:30 години, тобто у час, коли їх може схопити «на гарячому» будь-хто із місцевих мешканців, адже люди саме повертаються додому із роботи, виходять у магазин, до сусідів тощо.

PM278image006

Однак злодії діяли швидко і непомітно. Один залишився на вулиці, двоє зайшли у під’їзд. Їм вистачило менше десяти хвилин, аби зламати два замки на вхідних дверях квартири на п’ятому поверсі будинку, «пройтися» із ліхтариком оселею, забрати цінні речі і спуститися до автомобіля. Зникнути злодіям не дозволили працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку.

Чоловіків затримали, а з їх кишень правоохоронці вилучили речові докази: три наручні годинники, фотоапарат, парфуми, ювелірні вироби. Загальна сума збитків – більше 30 тисяч гривень. Також у зловмисників знайшли набір спеціалізованих інструментів, які направили на експертне дослідження.

PM886image001

Слідчо-оперативна група Печерського управління поліції задокументувала правопорушення. Кримінальне провадження розпочали за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, за якою зловмисникам загрожує до шести років позбавлення.

PM607image004

Трійцю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді арешту. Встановлено, що всі вони – громадяни іншої держави, 1985, 1991, 1993 років народження. Усім трьом оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 480 тисяч гривень кожному.

Next Post

Шляховики Кличка купили солі у донецьких за завищеними цінами

Вт Лют 7 , 2017
Поліція перевіряє як шляховики Кличка за 36 мільйонів купили у донецьких сіль за завищеними цінами. Поліція підозрює службових осіб КК «Київавтодор», ТОВ «Костанза» та ТОВ «Укрсільінвест» у завищенні цін та заволодінні державних коштів під час закупівлі солі, – повідомляють “Наші гроші” з посиланням на низку ухвал Дніпровського райсуду Києва від 26 січня. […]
Технічна сіль

Можливо ви пропустили?