У Києві медична клініка продавала дітей за кордон

У Києві група злочинців займалась торгівлею немовлят за кордон. Злочинна схема включала в себе пошук жінок для укладання фіктивних шлюбів з іноземцями та участь у програмах сурогатного материнства.

Згідно з матеріалами слідства, до організації схеми причетні керівники однієї з медичних клінік, що надає послуги у сфері репродуктивної медицини.

Причетна була також група осіб, що шукала в Україні жінок для оформлення фіктивних шлюбів з іноземцями та участі у програмах сурогатного материнства.

“Загальний розмір грошової винагороди, яку отримували учасники оборудки, складав близько 50 тис доларів США”.

У ході слідчих дій було встановлено, поміж іншого, адреси квартир, де утримувалися новонароджені діти до вирішення питання про їх переміщення через кордон.

“…у квартирі хостельного типу на теритрії Солом’янского району столиці правоохоронці виявили 5 новонароджених дітей віком від 2 до 6 тижнів, які перебували під наглядом двох жінок та чоловіка”. 

Next Post

Під Києвом підірвали відділення банку

Нд Кві 26 , 2020
У Броварах невідомі підірвали відділення банку ТАС. У результаті вибуху зруйновано фасад будівлі. Як повідомляє dtp.kiev.ua, вибух прогримів близько 4:30 ранку в неділю, 26 квітня на бульварі Незалежності в житловому будинку на першому поверсі. Попередньо, які постраждали в результаті вибуху немає.  Будівля, в якій знаходиться відділення, отримала серйозні пошкодження. На місце події прибула поліція, з’ясовуються обставини нападу. Post Views: 972
вибух Бровари

Можливо ви пропустили?