У Києві запустили першу камеру автофіксації, що слідкує за смугами громадського транспорту

пдр

У Києві запрацювала перша камера автофіксації, яка фіксує рух по смугах громадського транспорту.

Таким чином, тепер штрафи за їзду по виділеній смузі почнуть приходити водіям в автоматичному режимі. Так, зараз камера працює в тестовому режимі, а це означає, що в поліції поки перевіряють працездатність нової функції камер. Якщо ситуація буде аналогічна з введенням в експлуатацію автофіксації перевищення швидкості, то можна розраховувати, що камери запрацюють в звичайному режимі вже через місяць.

Про запуск нової функції камер автофіксації в пробному режимі розповів глава Державного агентства інфраструктурних проектів Кирило Хомяков. Чиновник відзначає, що після реалізації цієї функції водії нарешті перестануть їздити по смугах громадського транспорту.

Зараз в тестовому режимі камера фіксує приблизно 1000 порушників за один день.

Раніше ми повідомляли, що в Києві готують логістичну базу для прийому вакцини від коронавірусу.

Next Post

На Березняках у Києві відкрили розв’язку після 14 років ремонту (ФОТО)

Вт Гру 8 , 2020
Після 14 років ремонту відкрили розв’язку на перетині проспекту Соборності та Дніпровської набережної на Березняках у Києві . Про це на своїй сторінці на Facebook розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв.   Розв’язку вирішили відремонтувати ще в 2006 році. З 2008-го менш ніж за два роки збудували тунель, підпірні стінки, облаштували лівоповоротні […]
розв`язка на Березняках

Можливо ви пропустили?