В одному зі столичних Епіцентрів на дитину впала шафа

Шафа

У дитини діагностували перелом ключиці і гематому на лобі.

Про це мати дитини Людмила Похил розповіла на своїй сторінці в соцмережі. За словами жінки, вона разом з сином відправилися в “Епіцентр”. Однак під час покупок на дитину впала шафа, розміщена в зоні дитячих товарів. В результаті удару хлопчик отримав перелом ключиці і гематому на голові.

Людмила скаржиться, що допомоги від лікаря з “Епіцентру” довелося чекати півгодини. Також жінка розповідає, що самостійно вирішила перевірити, наскільки міцно закріплена шафа. За її словами, тільки при відкритті вона вже починає падати на покупця.

Представниця “Епіцентру” відповіла Людмилі в коментарях до посту. За її словами, компанія приносить свої вибачення за інцидент і вже ініціювала службове розслідування, щоб встановити винуватця події. В “Епіцентрі” на проспекті Бандери провели перевірку надійності закріплення стелажів. Крім того, такі перевірки будуть проведені в усіх магазинах мережі, а також пройдуть інструктажі з техніки безпеки для персоналу. У компанії пообіцяли компенсувати витрачені на лікування дитини кошти і надати додаткову медичну допомогу в разі потреби.

Next Post

Громаді Києва повернули землі заказника "Жуків острів", які віддали під забудову

Вт Вер 14 , 2021
Прокуратура повідомила, що домоглася у суді повернення чотирьох земельних ділянок у заказнику “Жуків Острів” вартістю понад 9,5 млн грн. Зокрема, прокуратура звернулася до суду з позовом до фізичної особи, якій безоплатно передали для забудови землі ландшафтного заказника “Жуків Острів”. Ці землі мають особливе природоохоронне та історико-культурне значення і на них […]
Жуків острів

Можливо ви пропустили?