Суд обрав запобіжний захід водію, який побив перехожого через зауваження

водій побив перехожого

Водій позашляховика, який тяжко травмував перехожого за зауваження у Дніпровському районі, перебуватиме під вартою.

Як повідомляє Нацполіція, сьогодні, 15 січня, районний суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 992 тисячі гривень.

Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, вчора на вулиці Андрія Аболмасова водій автомобіля “Тойота” накинувся на перехожого з кулаками через зауваження за неправильне паркування авто. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Побитий 44-річний чоловік перебуває у лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою. Забіяку – 24-річного уродженця Київщини, затримали за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру. За даними ЗМІ, водій (за деякими даними, власник) позашляховика Toyota Land Cruiser (AA7*0*EA) є Владислав Стеценко 1997 року народження. Він нібито є родичем топчиновника Міністерства молоді та спорту.

Next Post

У Київській області зіткнулися вантажівка та легковик. Загинула 11-річна дитина

Нд Січ 16 , 2022
Поліція Вишгородського району встановлює обставини ДТП, в якій загинула 11-річна дитина.  У суботу 15 січня близько 17 години 45 хвилин зіштовхнулись вантажний автомобіль та легковик. На місце події виїхали працівники відділу реагування патрульної поліції. За попередніми даними, 66-річний водій автомобіля Honda, який працює лікарем, робив виїзд на головну дорогу з […]
ДТП

Можливо ви пропустили?