Деформацію стiйки огорожі пішохідно-велосипедного мосту, яка призвела до невеликої тріщини в покритті, усунуть вже сьогодні – Олександр Спасибко

Тріщина в покритті не на мосту, а біля стiйки огорожі на материку, імовірно, сталася внаслідок перепаду температур та туго натягнутих тросів (це фізичний процес), і її ліквідують вже сьогодні. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

«Перш за все, маю запевнити киян i гостей столиці в абсолютній безпеці мосту. Наголошую, що жодних конструктивних порушень тут немає. Тріщина утворилися в покритті, імовірно, внаслідок перепаду температур та сильно натягнутих тросiв. Їi вже сьогодні ліквідує підрядник, протягом 3-4 годин, оскільки пошкодження має бути усунуто внаслідок гарантійних зобов’язань», – прокоментував Олександр Спасибко.

Він запевнив, що причини пошкодження встановлені та, звичайно ж, будуть оперативно усунуті вже сьогодні.

«Кияни та гості міста вже полюбили пішохідно-велосипедний міст, що з’єднує парк «Володимирська гірка» з Аркою дружби народів. Це, дійсно, унікальний об’єкт. Навколо нього зберігається неймовірний ажіотаж серед киян та гостей столиці», – додав заступник голови КМДА.

Next Post

Під час одного з концертів Atlas Weekend спалахнув павільон на ВДНГ

Пт Лип 12 , 2019
Інцидент на ВДНГ у столиці стався вчора, 11 липня, приблизно о 23:30. Вогонь охопив приміщення площею близько 40 квадратних метрів. Рятувальники терміново виїхали на місце події. На щастя, в момент загоряння в будівлі нікого не було, відповідно ніхто не постраждав. Трохи пізніше виявилося, що павільон вже давно стоїть без діла. Пожежникам знадобилося […]

Можливо ви пропустили?