Розбещувачем неповнолітніх дівчаток виявився відомий київський ню-фотограф

Затриманим у справі про розбещення неповнолітніх 56-річним чоловіком, виявився відомий київський фотограф Олександр Ктіторчук.

Олександр Ктіторчук

Підозрюваним у розбещенні підлітків в Києві та Київській області нібито виявився відомий в Україні фотограф, учасник виставок Олександр Ктиторчук. Як повідомляє «Обозреватель» з посиланням на інформоване джерело, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Ктітарчуку 56 років, він викладає Київській школі фотографії. При цьому на офіційному сайті закладу вказується, що один з його улюблених жанрів – ню-фотографія.

За даними видання, він також співпрацює з українськими зірками першого ешелону, а також бере участь в популярних шоу-програмах на телебаченні.

Раніше ми повідомляли, що вчора ввечері інкасатор стріляв по багатоповерхівці на Оболоні.

 

Next Post

«Хто не чув, той побачить»: Кличко презентував книжку власних цитат

Чт Лис 26 , 2020
Київський міський голова Віталій Кличко видав «самоіронічну книгу» з власними цитатами під назвою «Хто не чув, той побачить». Про це він повідомив на презентації книги. «До книги увійшли 14 найвідоміших моїх цитат, ілюстрованих, разом з обкладинкою – 16», – уточнив він. За словами міського голови, гроші від продажу книги підуть […]
Хто не чув, той побачить

Можливо ви пропустили?