У Києві затримали замкомандира підрозділу бойовиків «ЛНР»

Служба безпеки України викрила у Києві заступника командира одного з підрозділів бойовиків «ЛНР». Чоловік за підробними документами влаштувався працювати у приватну телекомунікаційну компанію.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Слідчі виявили, що у 2014 році чоловік приєднався до так званої «народної міліції ЛНР», після чого ватажки бойовиків призначили його замкомандиром одного з  підрозділів.

У Києві він зміг за підставними документами  орендувати житло та влаштуватися на роботу до телекомунікаційної компанії. СБУ перевіряє чи міг зловмисник  втручатися у роботу компанії та використовувати дані з бази клієнтів оператора.

Наразі Служба безпеки затримала фігуранта. Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України(Створення терористичної групи чи терористичної організації). За цією статтею загрожує покарання до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна або без.

Next Post

В Києві триває масштабна акція протесту під КСУ

Пт Жов 30 , 2020
Під Конституційним Судом проходить акція на знак протесту проти скасування антикорупційної реформи. Як передає кореспондент Київ Інформу, біля КСУ зібралось захід кілька тисяч осіб. Люди тримають у руках плакати із надписами “Корупційний Сходняк України”, “КСУ: скасовує декларації; Майдан (крадеться)”, “Всі зв’язки з РФ суддів КСУ і людей, які їх контролюють, […]
КСУ, протест

Можливо ви пропустили?