У Дарницькому районі жінку згвалтували у ліфті

злочинець

Столичні правоохоронці затримали 30-річного уродженця Луганщини, який зґвалтував жінку в ліфті у будинку на проспекті Петра Григоренка у Дарницькому районі.

Суд обрав злочинцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку вже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років в’язниці.

Із заявою про зґвалтування до Дарницького управління поліції звернулась 36-річна жінка. На місце події прибули слідчі та оперативники. Як розповів начальник слідчого відділу Дарницького управління поліції Тарас Платок, правоохоронці переглянули записи з вуличних камер відеоспостереження та встановили особу ймовірного підозрюваного.

«Чоловік зайшов за потерпілою у під’їзд, пригрозив їй ножем у ліфті та вчинив проти її волі дії сексуального характеру. Дільничні офіцери поліції спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань з’ясували місцеперебування правопорушника та затримали», — розповів Тарас Платок.

Джерело

Next Post

В одному зі столичних Епіцентрів на дитину впала шафа

Вт Вер 14 , 2021
У дитини діагностували перелом ключиці і гематому на лобі. Про це мати дитини Людмила Похил розповіла на своїй сторінці в соцмережі. За словами жінки, вона разом з сином відправилися в “Епіцентр”. Однак під час покупок на дитину впала шафа, розміщена в зоні дитячих товарів. В результаті удару хлопчик отримав перелом […]
Шафа

Можливо ви пропустили?