КМДА витратять 70 мільйонів на протизсувні роботи

Цього року з бюджету міста Києва виділили 69,7 мільйона гривень на проведення протизсувних робіт.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

Зокрема, укріплять 11 найбільш небезпечних об’єктів, де існує вірогідність зсувів ґрунту та руйнацій.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, у столиці налічується понад 100 зсувонебезпечних територій, на 40 з них протиаварійні роботи слід розпочинати в першу чергу.

“Цього року плануємо провести протизсувні роботи на схилі озера Глинка, на схилі Батиєвої гори, схилі Совської балки біля вулиці Петра Радченка та схилі біля будівлі на вулиці Нижньоюрківській. Планується укріпити Дніпровський схил біля пішохідного мосту”, – сказав чиновник.

Також він додав, що будуть влаштовані підпірні стінки між будинками на вулицях Трьохсвятительській, 5/1-А та Костьольній, 10, укріплені схили на вулиці Адмірала Ушакова, на озері біля Учбового провулку, 7 та схили Мишоловської балки на вулиці Академіка Кащенка, 154.

Зсувонебезпечне озеро Глінка. Фото kiev.segodnya.ua

 

Next Post

У Києві ліквідували організовану групу наркоторгівців

Вт Бер 21 , 2017
Діяльність міжрегіональної організованої злочинної групи торгівців метадоном припинила Служба безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою. Наркоторгівці мали чітку ієрархічну структуру. «Організатори» здійснювали загальне керівництво, розподіляли прибутки та оптом доставляли наркотики до Києва та Київської області з інших регіонів України. «Оператори» відповідали за прийом замовлень телефоном від покупців, контролювали надходження […]
СБУ

Можливо ви пропустили?