Обмежать і перекриють: як працюватиме транспорт Києва на свята

Метро Києва на Новий рік буде працювати довше, а деякі вулиці перекриють для наземного транспорту

Метро Києва під час свят змінить графік роботи, деякі станції закриють. Зміни торкнуться також графіка руху та маршрутів наземного транспорту, будуть перекриті деякі вулиці.

У новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня весь громадський транспорт, у тому числі і метро працюватиме на три години довше, щоб забезпечити максимально комфортне пересування киян і гостей столиці. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Крім того, у Київській держадміністрації повідомили, що буде організовано перевезення людей маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, після проходження останніх поїздів метро.

Станція метро Золоті ворота може бути тимчасово закрита на час святкових гулянь на Софійській площі. Такі заходи можуть бути вжиті 24 і 31 грудня, а також 1 і 7 січня.

А ось київський фунікулер в ніч з 31 грудня на 1 січня буде працювати цілодобово.

Джерело

Next Post

Столичні автовокзали «підуть з молотка»

Пт Гру 20 , 2019
Вже найближчими місяцями на прозорому аукціоні інвестори зможуть придбати автобусні станції в Києві та Київській області. Мінекономіки та Фонд Державного Майна України готують до малої приватизації АТ «Київпассервіс», до якого входять 6 автовокзалів в столиці та ще 18 в області. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського […]
Автостанция-Теремки

Можливо ви пропустили?