У Києві хочуть запустити пасажирський водний транспорт

У столиці може з’явитися новий вид транспорту – річковий.
Управління Держслужби морського та річкового транспорту України спільно Адміністрацією річкових портів розробили Концепцію розвитку водного транспорту в межах міста Києва, – пише Статус Quo.
Мова ведеться не про що функціонують нині прогулянкових річкових суднах, а про відкриття повноцінних транспортних маршрутів, які могли б стати доповненням до наземного транспорту. Також планується створення вантажного річкового транспорту.
За задумом авторів концепції, повинні бути обладнані причали, розташування яких необхідно синхронізувати з зупинками наземного транспорту.
Також планується створення плавзасобів соціально-громадського значення і культмасового відпочинку, а також створення “Mobility hub” – міського центру водного транспорту з офісом більше 1000 квадратних метрів на базі дебаркадера.

Next Post

Київ увійшов до ТОП-10 міст світу за рентабельністю інвестицій та отримав відзнаку за зниження бюрократії

Пт Бер 22 , 2019
Київ увійшов до списку ТОП-10 найуспішніших міст світу за рентабельністю бюджетних інвестицій, а також отримав відзнаку за зниження бюрократії. Про це пише “Національний Промисловий Портал” з посиланням на прес-службу мера столиці Віталія Кличка. Таку оцінку свого розвитку українська столиця отримала в конкурсі «fDi Location Awards», що проводить спеціалізований журнал Foreign Direct […]

Можливо ви пропустили?