У Києві презентували європейські автобуси-гібриди

автобуси гібриди

У Києві запустили на маршрут автобуси Volvo 7700, які обладнані гібридними двигунами.

Заступник голови КМДА Костянтин Усов розповів, що за підсумками конкурсу, на маршрут №150, який сполучає Троєщину, Севастопольську площу та Індустріальний міст, виїхали 13 повнорозмірних автобусів Volvo Hybrid.

«Їх можна описати дуже коротко: чемний водій в уніформі, який говорить українською мовою, не вмикає в салоні шансон і не хамить пасажирам.

Температура в салоні влітку не більше +22 градусів, а взимку не менше +15-ти. У салоні не висять плакати Саманти Фокс або Шварценеггера і взагалі немає нічого зайвого.

Натомість є візуальні та аудіальні сповіщення зупинок українською і англійською мовами.

Обов’язково забезпечується інклюзивність, щоб людям, які потребують особливої уваги, не доводилося за цим окремо звертатися», – зазначив заступник голови КМДА та додав, що у перспективі цих умов доведеться дотримуватися усім без винятку перевізникам.

Next Post

У Святошинському районі чоловік облив пару кислотою

Пт Лип 30 , 2021
Інцидент стався на вулиці Кладіевской, що в Святошинському районі Києва. Коли пара вийшла з дому в ЖК “Грюнвальд”, де орендують квартиру, до них підбіг невідомий чоловік в балаклаві і облив їх якоюсь рідиною. Постраждалі тут же побігли в аптеку, звідти їх госпіталізували з хімічними опіками 1-2 ступеня голови, тулуба, кінцівок […]
кислотою

Можливо ви пропустили?