Антикорупційному суду віддали будівлю “Антонова”

Нежитлова будівля в столиці, на проспекті Перемоги, що належить ДП “Антонов”, передається в управління Вищого антикорупційного суду.

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон “Про внесення змін до Закону України” Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства “Антонов”, який Верховна Рада України ухвалила 18 червня 2020 року.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Офісу президента України.

Згідно з документом, нежитлова будівля за адресою м.Київ, проспект Перемоги, 41, що належить ДП “Антонов”, передається в управління Вищого антикорупційного суду за ринковою вартістю, визначеною звітом про незалежну оцінку майна.

“Таким чином, закон допоможе завершити передачу ВАКСУ будівлі, яке він зараз вже використовує. Також це буде сприяти поліпшенню стану ДП” Антонов “, поскільки передача прав на непрофільний актив, який вже не використовувався держпідприємством, погасить частину його зобов’язань перед бюджетом”, – йдеться в повідомленні.

Закон вступає в силу з дня, наступного за днем ​​його опублікування.

Next Post

Київська ОДА виділила аеропорту Бориспіль 519 гектарів землі

Ср Лип 15 , 2020
Київська обласна державна адміністрація виділила землю аеропорту для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій. Глава Київської ОДА Василь Володін 7 липня підписав дозвіл на виділення землі аеропорту Бориспіль на території Горської сільради Бориспільського району для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг […]
Бориспіль

Можливо ви пропустили?