У Деснянському районі сталась смертельна пожежа

пожежа

В ніч проти 9 січня у Деснянському районі Києва сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Внаслідок пожежі загинув чоловік.

Про трагедію повідомив пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Загоряння сталося у квартирі на сьомому поверсі 9-поверхового будинку на вулиці Братиславська 36/2. Мешканці будинку розпочали самостійно проводити евакуацію ще до прибуття вогнеборців.

Пожежу на площі 15 кв. м було локалізовано о 04:38, та о 05:11 – ліквідовано. На вулиці біля будинку було виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Попередньо було встановлено, що людина випала з помешкання, де сталася пожежа“, – повідомили рятувальники.

Внаслідок пожежі одна з кімнат квартири вигоріла повністю, було закопчено стіни та стелю квартири. Причини та обставини пожежі наразі встановлюють правоохоронці.

Next Post

На Київському водосховищі врятували рибалку, що опинився за сотні метрів від берега

Нд Січ 9 , 2022
У Вишгородському районі Київської області рибалку віднесло на крижині далеко від берега. Подія сталася на Київському водосховищі, на допомогу чоловікові прийшли рятувальники. Інформація про інцидент надійшла 8 січня о 19:35, інформує пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники з’ясували, що недалеко від села Козаровичі на Київському водосховищі на крижині знаходиться […]
рибалка

Можливо ви пропустили?