Кличко вшанував пам’ять загиблих на Майдані

Кличко

Мер Києва Віталій Кличко розпочав день 18 лютого зі вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Він поклав квіти до пам’ятного хреста на місці розстрілу учасників Революції Гідності й вклонився загиблим.

«У мене досі перед очима Майдан у ці дні… Він став полем бою за гідність українців і майбутнє нашої держави. Полум’я, постріли, обірвані життя найкращих патріотів… Ми все пам’ятаємо і шануємо подвиг кожного Героя! Кожен день боротьби — від осені 2013 до лютого 2014 — не був марним. І як би не було складно, ми не зневіримося і не відступимося від ідеалів та принципів, які відстоювали на Майдані. Вічна слава Героям! І повага кожному, хто боровся і бореться за гідність і майбутнє України. Хто допомагав тоді та підтримує сьогодні патріотів української держави», — сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, що до 18 лютого 2014 року в Києві вже налічувалось 9 загиблих активістів Майдану. З 18 по 20 лютого у центрі столиці загинуло — 78 людей, після 20-го — ще 20.

 

Next Post

У Києві чоловік помер на зупинці від переохолодження

Чт Лют 18 , 2021
Біля входу до станції метро “Лук’янівська” знайшли мертвого чоловіка, який загинув, ймовірно, від переохолодження. Інцидент трапився на зупинці громадського транспорту, котра розташована біля входу/виходу з метро “Лук’янівська”, повідомляє інтернет-видання. На місце події прибула слідчо-оперативна група та криміналіст. Вірогідніше всього, людина померла від переоходження. Раніше ми повідомляли, що директорку ліцею «Гармонія», […]
труп біля метро "Лук`янівська"

Можливо ви пропустили?