Сьогодні буде прийнято рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві

Сьогодні, 22 березня, буде прийнято рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зазначив, що за результатами засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС Київ віднесли до «червоної» зони обмежень з 00:00 23 березня 2021 року.

Також Микола Поворозник нагадав, що обмеження, які діють в «червоній» зоні, столиця запровадила ще 18 березня рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС. Вони почали діяти з 20 березня.

“Остаточне рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві буде ухвалене в понеділок, 22 березня. Позиція міста у цьому питанні чітка – громадський транспорт має працювати! Звичайно, з урахуванням карантинних правил та обмежень. Зупинка транспорту призведе до колапсу в місті”, – йдеться в повідомленні.

Next Post

У Києві рибалка врятував за допомогою спінінга хлопчика, який застряг на крижині

Пн Бер 22 , 2021
На річці Десенці у Києві рибалка врятував підлітка, який застряг на крижині за кілька метрів від берега. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у Facebook сам чоловік і його товариш, який став очевидцем подій. Для порятунку хлопчика Річард Горда використав спінінг, яким і підтягнув крижину, що відкололася до берега. За словами самого рибалки, ніякого подвигу він не зробив, а просто […]
Порятунок хлопця

Можливо ви пропустили?