На ринку «Троєщина» затримали 26 незаконних мігрантів

У Деснянському районі столиці відбулося масове затримання порушників міграційного законодавства. Під час спільного рейду працівників Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області і співробітників Національної поліції було виявлено 26 іноземців, які працювали на торгових точках. Про це 1News повідомило Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області.

фото ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області

Зазначається, що неврегульованими мігрантами виявилися громадяни Грузії, Азербайджану, Таджикистану, Афганістану і Узбекистану. Усі затримані – чоловіки різної вікової категорії, які проживали на території країни без необхідних документів. Хтось взагалі незаконно потрапив на територію України, у інших закінчився термін перебування у нашій країні.

19 неврегульованих мігрантів притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України».

Керуючись Законом України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», відносно 13 осіб прийнято рішення про примусове повернення за межі України, стосовно 7 осіб прийнято рішення про скорочення терміну тимчасового перебування в Україні,  3-ох осіб розмістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для ідентифікації особи.

«З метою максимально ефективного реагування на неврегульованих мігрантів ми співпрацюємо з Національною поліцією України. Адже непоодинокі випадки, коли саме цією категорією осіб скоюються правопорушення на території нашої держави. Нами регулярно проводяться відпрацювання у місцях можливого перебування іноземців без документів. Далі такі мігранти притягуються до адміністративної відповідальності і вирішується питання про їх примусове повернення чи видворення за межі України. Так, за перше півріччя 2019 року на території Київщини виявили вже 1322 неврегульованих мігранта і 3404 порушника міграційного законодавства», – інформує начальник управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Ігор Семиног.

Джерело

Next Post

Через аварію на кількох вулицях Києва немає води

Пн Лип 15 , 2019
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на мережі холодного водопостачання в столиці відключили воду. Про це повідомили в прес-службі АК “Київводоканал”. Зокрема, води не буде за адресами: вул. Сирецька, 27 29-33, 46, 48, 48-А, 50, 52, 54-96; вул. Павлоградська, 3-17, 4-16, вул. Одоєвського, 1-11, 4-22, пер. Одоєвського, 3-19, 4-18, пер. […]
Нет горячей воды

Можливо ви пропустили?