На Броварщині водій елітного позашляховика збив вагітну біля її будинку та втік

У селі Погреби (Броварський район, Київська область) водій на позашляховику BMW збив вагітну жінку, яка йшла разом з сестрою та племінницею.

Про це повідомляє Національна поліція Києва. Вагітна з родичами вийшла зі свого будинку та йшла узбіччям у напрямку села Зазим’я. У декількох метрах від будинку на них наїхало авто. Замість того, щоб зупинитись та відвести постраждалих до лікарні, 33-річний водій втік з місця злочину на високій швидкості.

Однак він не впорався з керуванням автівкою та врізався у гараж. Після аварії він вискочив з салону авто та побіг, намагаючись скритись. Це помітили випадкові перехожі, які затримали злодія, викликали поліцію та швидку для постраждалої.

Вагітну жінку із травмами та забоями грудної клітини доставили до лікарні. Їй зробили кесарів розтин. На щастя, дитина вижила.

Джерело

Next Post

У Києві 40 багатоквартирних будинків можуть залишитися без тепла через борги компанії "Водоканал-Сервіс"

Сб Лис 2 , 2019
У Києві близько 40 багатоквартирних будинків можуть залишитися без тепла через борги в 16 млн. грн, компанії “Водоканал-Сервіс”, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації. “Ми маємо складну ситуацію, коли компанія посередник між кінцевим споживачем і теплопостачальною компанією не виконує своїх зобов’язань. Зараз борг компанії “Водоканал-Сервіс”- більше 16 млн грн. З […]

Можливо ви пропустили?