“Насмішка над медиками”: Ляшко відреагував на мітинг “антивакцинаторів” у Києві

антивакцинатори

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко відреагував на мітинг “антивакцинаторів” у Києві. Він його назвав намішкою над медиками.

Про це заявив на брифінгу голова МОЗ Віктор Ляшко.

За його словами, у реанімаціях цей “антивакцинаторський дух” дуже швидко зникає, а підробні сертифікати не працюють.

“Зібрання людей, які ми бачимо сьогодні із закликами не вакцинуватися – це, на мій погляд, насмішка над нашими медиками та над родинами, які на жаль, втратили своїх рідних через ковід”, – заявив він.

Ляшко закликав українців не вірити фейкам, не слухати порад у соцмережах та користуватись лише перевіреною інформацією на сторінках Міністерства охорони здоров’я, Всесвітньої організації охорони здоров’я та Центру громадського здоров’я.

Next Post

Легендарну річку Почайна звільняють від бетонних оков

Ср Лис 3 , 2021
Сьогодні легендарну річку Почайна звільняють після багаторічного «ув`язнення» в бетоні. З дна та берегів водойми вже дістали бетонні блоки й найближчим часом відновлюватимуть природну геометрію частини Почайної. Насамперед це стосується ділянки річки від вулиці Йорданської до гирла під Північним мостом. На цій території облаштують парк «Почайна». Майбутній парк протягнеться від вулиці Йорданської та проспекту Степана Бандери до сучасного гирла — під […]
почайна

Можливо ви пропустили?