Кива внeсe заставу за поліцeйського, якого заарeштували за побиття націоналістів

Кандидат у президенти від Соціалістичної партії Ілля Кива заявив, що внесе заставу за арештованого поліцейського Василя Мельникова, підозрюваного у побитті представника “С14”.

Про це Кива повідомив на своїй сторінці у Facebook.

https://www.facebook.com/kivailya/posts/1220278291463652

“Мною буде внесена застава за поліцейського Василя Мельника, який брав участь у затриманні націоналістів біля будівлі Подільського РУВС. Сьогодні суд заарештував його на 2 місяці”, – написав він.

Кива стверджує, що впевнений, що правоохоронці “мають право на застосування сили проти тих, хто не знає міри своєму “активізму” і перетворює його в протиправні дії”.

“Подібні рішення судів дискредитують правоохоронну систему і перетворюють звичайну роботу поліцейських в шоу під час передвиборної кампанії”, – вважає він.

Кива додав, що “не дозволить принижувати роботу поліцейських” і буде захищати кожного з них.

Джерело: Інформатор

Next Post

У Києві планують встановити пам'ятник загиблим учасникам АТО

Ср Лют 13 , 2019
У КМДА планують установку меморіалу громадянам Києва, які загинули за участю в АТО. Про це повідомив радник міського голови Володимир Бондаренко. Пам’ятник планується встановити в 2019 році. Попереднім місцем для меморіалу розглядається Володимирський спуск близько Парламентської бібліотеки. Крім цього, офіційний статус від міста незабаром отримають і попередньо встановлені 17 пам’ятних […]
АТО-Артиллерия

Можливо ви пропустили?