На Київщині за добу сталося три смертельні ДТП

У поліції Київської області повідомили подробиці смертельних ДТП, що сталися вчора, 4 грудня, на Київщині. 

Трагічна ДТП сталася вдень близько 14.00 години в місті Бровари. 26-річний водій, мешканець міста Києва, керуючи автомобілем MERCEDES BENZ, допустив наїзд на 32-річного чоловіка, який намагався перетнути проїжджу частину. У результаті останній отримав тілесні ушкодження та помер на місці події, – йдеться у повідомленні поліції.

Інший трагічний випадок стався в селищі Баришівка Київської області, де 49-річний водій автомобіля ЗАЗ скоїв наїзд на 54-річного пішохода. Правоохоронці з’ясували, що причиною аварії стала ожеледиця. Потерпілий, рухаючись в попутному напрямку вздовж проїзної частини, раптом послизнувся і потрапив під колеса авто.

Рухаючись по автодорозі Київ – Овруч в напрямку Києва, в селі Лютіж Вишгородського району, 55-річний водій вантажного автомобілю скоїв наїзд на чоловіка, який стояв на проїзній частині.

Встановлено, що всі водії пройшли освідування і перебували у тверезому стані.

Всі зазначені транспортні засоби вилучено та поміщено на майданчики тимчасового утримання. Призначено ряд експертиз.

Тіла всіх загиблих направлено на експертизу.

В усіх випадках відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Next Post

В столичной школе разгорелся скандал из-за «татуировки» второклассника

Ср Гру 5 , 2018
Учительница младших классов, заметив рисунки у ребенка на руках, пришла в ярость. По ее словам, такое в школе рисовать недопустимо. В одной из столичных школа между мамой второклассника и учительницей разгорелся скандал из-за рисованных ручкой «татуировок» на руках ребенка. «Она позвала моего сына и схватила его за запястье, начала задирать […]

Можливо ви пропустили?