Репер “Баста” тепер може їздити в Україну

Служба безпеки виключила російського репера «Басту» зі списку осіб, що представляють загрозу національній безпеці. Це означає, що тепер він зможе в’їхати до України.

Про це повідомила пресслужба Міністерства культури і інформаційної політики України.

«31 серпня 2020 року до Міністерства культури і інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України про зняття заборони в’їзду на територію України і виключення з переліку осіб, що представляють загрозу національній безпеці, громадянина РФ Василя Вакуленка (відомого під псевдонімом «Баста»). Тобто, за поданням СБУ відповідним наказом МКІП від 16 вересня Василь Вакуленко був виключений з переліку», – йдеться в повідомленні.

У Мінкультури уточнили, що саме міністерство не наділене повноваженнями вирішувати – кого можна виключати зі списку. Відомство тільки оновлює дані на підставі звернень РНБО, СБУ та Нацради з питань радіо і ТБ.

Next Post

Київ залишається в "помаранчевій зоні" ще на два тижні

Пт Вер 18 , 2020
В Україні оновили карантинні зони щодо епідемічної ситуації в регіонах. За підсумками поділу Київ ще на два тижні залишиться в “помаранчевій зоні”. Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчинов в Telegram. У “помаранчевій зоні” адаптивного карантину забороняється проведення масових заходів за участю більш ніж 100 осіб і більше одного обличчя на 20 […]
Проспект-Победы-Киев

Можливо ви пропустили?