Укрзалізниця розповіла про рух поїздів до Києва та Львова після посилення карантину

Посилення карантинних обмежень, пов’язане з погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус , не стане причиною зупинки залізничного сполучення з Києвом і Львовом.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

«Потяги продовжать курсувати через Київ і Львів. Обмеження руху на залізничному транспорті далекого прямування через ці міста відсутні », – повідомили в компанії.

Відзначається, що спеціальних вказівок про введення заборони на посадку і висадку пасажирів від Міністерства охорони здоров’я України не надходило, адже Київська та Львівська області станом на 18 березня залишаються в «помаранчевій» зоні.

«Обмеження продажу квитків і висадки / посадки поки стосуються виключно Івано-Франківської, Чернівецької, Житомирської та Закарпатської областей», – додали в Укрзалізниці.

Next Post

У київському метро перестають діяти «зелені карти»: як оплатити проїзд

Сб Бер 20 , 2021
Жителі Києва зможуть використовувати поїздки на безконтактних зелених картках в метро до 31 березня. Про це повідомила прес-служба КП “Київський метрополітен”. Оплатити проїзд в громадському транспорті можна за допомогою: Kyiv Smart Card; Безконтактної банківською карткою будь-якої платіжної системи; Мобільних додатків (Google Pay, Apple Pay, Kyiv Smart Сard); Разовим квитком з […]
зелена картка метро

Можливо ви пропустили?