В Києві жінка з коктейлем Молотова намагалась пограбувати відділення банку

жінка пограбувала банк

20 липня невідома здійснила збройний розбійний напад на “Укрсіббанк” на вулиці Автозаводській у Києві.

Про це повідомили на офіційній сторінці поліції Києва у Facebook.

Так, жінка зайшла до будівлі банку, кинула підпалену пляшку з рідиною й почала вимагати гроші погрожуючи пістолетом. Працівники установи виконали її вимогу, але на виході з приміщення правопорушницю вже чекали правоохоронці з Головного і районного управлінь поліції, а також з профільних служб. Варто зазначити, що полісмени прибули через кілька хвилин після виклику.

Внаслідок нападу ніхто не постраждав. Слідчі продовжують працювати на місці події, опитувати свідків і затриману. Було відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 (“Розбій”) Кримінального кодексу України. Правопорушниці загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Next Post

З'явився законопроект, який забороняє продаж цигарок та алкоголю в супермаркетах

Ср Лип 21 , 2021
Народним депутатам пропонують заборонити продаж пива (крім безалкогольного), вина, горілки і будь-яких видів сигарет в супермаркетах. Такий законопроект № 5805 був зареєстрований на сайті парламенту 19 липня. Автор цієї ініціативи, нардеп від «Слуги народу» Георгій Мазурашу пропонує перенести продажу в спеціалізовані торгові точки «Один з найавторитетніших медичних журналів The Lancet […]
заборона на продаж

Можливо ви пропустили?