У Києві створили мурал, присвячений боротьбі з коронавірусом

Мурал

Автор муралу — київський художник Віталій Гідеван. Малюнок можна побачити на Софіївській Борщагівці.

Художник назвав свій витвір «Лев у масці». Малюнок автор створив на початку пандемії, яка, на його думку, «мала би закінчитися за 2 тижні… але ми й досі носимо маски».

«Подих ціною життя! Рівно рік тому наш світ неочікувано поглинула пандемія, паніка і безліч заборон. Змінилося сприйняття людьми один одного, адже кожен може бути потенційно небезпечним, навіть найрідніші», — пише Віталій у Фейсбуці.

Каже, його малюнок «про ціну людського життя, за яке кожен день борються лікарі. Про атрибут, який став невід’ємною частиною нашого гардеробу. Та про надію, що живе в серцях всього світу, що скоро ми повернемося до звичного життя».

Next Post

У Києві перенесли дату здачі моста-хвилі на Оболоні

Ср Бер 10 , 2021
На Оболонській набережній триває будівництво нового пішохідного моста-хвилі, однак змінили термін закінчення будівництва. Про це повідомляє Depo.Київ. Новий пішохідний міст-хвилю на Оболонський острів планують добудувати до середини 2022 року. Зазначимо, що терміни здачі моста переносили вже двічі. Спочатку в КМДА запевняли, що міст побудують у 2020 році, потім дату перенесли на 2021 рік. В КМДА […]
міст

Можливо ви пропустили?