У Києві жебрак змушував просити милостиню чужу дитину

Правоохоронці викрили чоловіка, який просив милостиню на вулицях, використовуючи при цьому чужу дитину. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Залучити жебрака до відповідальності вдалося завдяки небайдужим громадянам, які стали свідками цинічної експлуатації дитини.

Встановлено, що 28-річний киянин влітку поточного року систематично займався жебрацтвом на території Подільського району столиці. Щоб викликати у людей почуття жалю, чоловік неодноразово привертав до жебракування 12-річну дівчинку з порушенням розумового розвитку – дочку своєї знайомої.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Чоловікові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. В рамках розслідування буде також надано правову оцінку діям матері.

Next Post

Фарид Шахбазлы: Армения системно нарушает международное право, создавая прецеденты, опасные для всего мира

Вт Вер 22 , 2020
Действия Армении, направленные на поселение «ливанских армян» на территории оккупированного Нагорного Карабаха, что мы наблюдаем сейчас, не новые. Еще с 2013 года армянское правительство пытается селить на территории так называемой «Нагорно-Карабахской Республики» «сирийских армян», бегущих от войны в Сирии. Сегодня пытаются переселить «ливанских армян», пострадавших от техногенной катастрофы 5 августа […]
Фарид Шахбазлы

Можливо ви пропустили?